Τι “μαγειρεύουν” Ματιάτος, Παπαδάτος, Σπαθής;

Τι “μαγειρεύουν” αλήθεια οι τρεις καλοί φίλοι, Σπύρος Ματιάτος, Σπύρος Σπαθής και Νίκος Παπαδάτος;

Οι τρεις πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά” συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι όπου συνέφαγαν με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τις εκλογές της ΠΕΔ-ΙΝ σχολιάζοντας όπως είναι φυσικό τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ο  πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης να βγαίνει δεύτερος από την εκλογή μάχη καθώς και για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Ματιάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης Σπύρος Σπαθής και ο πρώην αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος κατά γενική εκτίμηση θεωρούνται από τους καλύτερους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Κεφαλονιάς, τρανή απόδειξη αποτελεί η πρωτιά σε σταυρούς που εισέπρατταν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στην περιοχή του ο καθένας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις