Ο συνάδελφος Νίκος Γκισγκίνης επιβάλλεται να επανέλθει στην εργασία του

Δεν θα μπορούσα να παραμείνω απαθής στην απόλυση από την εργασία του συναδέλφου Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Γκισγκίνη.

Ο σεβασμός στην εργασία και στην αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου αποτελεί για μένα αρχή ζωής και γι αυτό τάσσομαι αλληλέγγυος στον συνάδελφο ο οποίος έχει αποδείξει από την πολιτική και συνδικαλιστική του πορεία την ηθική του υπόσταση αλλά και την ακεραιότητα και συνέπεια του στα πιστεύω του και στις πεποιθήσεις του .
Πάγια θέση μου ήταν και παραμένει ότι η εργασία σε κάθε χώρο πρέπει να είναι μόνιμη η αορίστου χρόνου . Μόνο έτσι δημιουργούνται σταθερές αναπτυξιακές προοπτικές για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους . Μόνο έτσι η κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς οδηγείτε στην πρόοδο .
Ο Νίκος Γκισγκίνης, ο συνάδελφος Περιφερειακός Σύμβουλος πρέπει να επανέλθει στην δουλειά του και θα είμαι αλληλέγγυος του στην συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σε κάθε ενέργεια που θα επιλεγεί για την στήριξή του .
Σωτήρης Κουρής
Αργοστόλι 4 Νοεμβρίου 2019Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις