Επίσκεψη Τηλεοπτικού Συνεργείου

Επίσκεψη Τηλεοπτικού Συνεργείου

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Επίτιμου Προξένου Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά θα βρεθεί στο νησί μας η γνωστή δημοσιογράφος Mira Lolic Mocevic συνοδευόμενη από τηλεοπτικό συνεργείο της Σερβικής Δημοκρατίας και του Πατριαρχείου της Σερβίας,  από 17 έως και 22 Οκτωβρίου 2019.

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πριν και κατά τη διάρκεια της εορτής του Αγίου Γερασίμου, σε μοναστήρια και δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού μας.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί  από την εκπομπή «Tamo daleko» της TV Hram σε Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Εκ του Γραφείου Δήμαρχου

 

Σχετικά weblinks:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις