Η Αδελφότητα Πειραιά τιμά τον Προστάτη των νησιών μας Άγιο Γεράσιμο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων Πειραιά τιμά τη μνήμη του  προστάτη των νησιών Αγίου Γερασίμου και σας προσκαλεί στο Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου στη Νίκαια και στη Θεία Λειτουργία την ημέρα της γιορτής του στις 20 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου στο Λουτράκι.

Η μεταφορά των προσκυνητών στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν, προσφορά της Αδελφότητας. Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα τον Έφορο της Αδελφότητας κ. Μάκη Ζαφειράτο (6944472138) ή τη Γραμματεία της Αδελφότητας (2104227418 Δευτέρα & Πέμπτη από 2.30-9:00 μ.μ., Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 9:00 – 14:00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αναχώρηση από τον Πειραιά, Κυριακή 20/10 και ώρα 07.00 π.μ.

 Εορταστικό Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

18.30  Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός

20.00  Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γερασίμου

20.30  Δεξίωση προς τιμή των καλεσμένων και Κεφαλλήνων

           την αίθουσα του Ι. Ναού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

08.00-10.30 Θεία Λειτουργία

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                                                       Η Γεν. Γραμματέας

Μαριολένη Νεοφύτου                                        Χρυσάνθη  Κοκκόση
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις