Στην Κεφαλονιά αύριο η Περιφερειάρχης για τις πλημμύρες-Αίτημα να κηρυχθούν σε έκτακτη ανάγκη οι περιοχές

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου απηύθυνε αίτημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για να κηρυχθούν η Δημοτική Ενότητα Πυλάρου του Δήμου Σάμης και η Τοπική Ενότητα Θηναίας του Δήμου Αργοστολίου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω των σοβαρών συνεπειών σε υποδομές, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που επέφεραν οι ραγδαίες βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες.

Η Περιφερειάρχης σε επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας-Ιθάκης κύριο Σταύρο Τραυλό και τους Δημάρχους των πληγέντων Δήμων εξετάζει τα άμεσα μέτρα παρέμβασης σε βασικές υποδομές αντιπλημμυρικών έργων.

Αύριο Κυριακή 6 Οκτωβρίου η Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Κεφαλλονιά για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και να προωθήσει σε συνεργασία με την Κυβέρνηση την λήψη των απαραίτητων μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών των καταστροφών όπως και την πρόληψη και οχύρωση ενάντια στα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις