Συνάντηση στο Λιμεναρχείο

«Στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς είχαμε την ευκαιρία σήμερα με τον διευθυντή Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γαλανόπουλο να ενημερωθούμε από την απερχόμενη Λιμενάρχη πλωτάρχη Παναγιώτα Κολοβού και τον νέο Λιμενάρχη αντιπλοίαρχο Αθανάσιο Σιούτη, για ζητήματα του Λιμεναρχείου της Κεφαλονιάς, καθώς και του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής και της τουριστικής κίνησης, καθώς και της κρουαζιέρας που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αυξάνεται, αλλά και της αστυνόμευσης του Ιονίου, καθώς και για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Θερμά συγχαρητήρια».

Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις