Παν. Καππάτος: Εν αναμονή δημοσίευσης ΦΕΚ για την εύρυθμη λειτουργία της Πολεοδομίας Αργοστολίου

Ένα σοβαρό ζήτημα που προέκυψε από το νέο καθεστώς της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η απαραίτητη τοποθέτηση υπαλλήλων στη πολεοδομία Αργοστολίου ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των νέων δήμων.

Κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας μου με το τμήμα νομικής υποστήριξης της Βουλής των Ελλήνων, είμαι σε θέση να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο πως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ της σχετικής διαπιστωτικής πράξης με την οποία διευκολύνεται η επιτάχυνση της διαδικασίας από την πλευρά του κρατικού μηχανισμού.

Η κίνηση αυτή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε σταδιακά να εξομαλυνθεί σε τοπικό επίπεδο, σε όλο το νομό μας, η λειτουργία των υπηρεσιών της πολεοδομίας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις