Εγκαίνια έκθεσης γλυπτικής μελών του ΕΕΤΕ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΕΤΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Εγκαινιάστηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Βασ. Σοφίας 22, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση καλλιτεχνών και κοινού η έκθεση γλυπτικής που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορεία Γλυπτικής του ΕΕΤΕ, με γλυπτικά έργα που φιλοτεχνήθηκαν μετά το 2008 και επιλέχθηκαν για την έκθεση από την επιτροπή κατάταξης και κρίσης του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. 
Εκτίθενται 160 και πλέον έργα από 121 καλλιτέχνες που με τα ευφάνταστα και ιδιότυπα γλυπτικά έργα τους αναδεικνύουν με πολυποίκιλα υλικά, τεχνικές και ευρηματικές φόρμες στο χώρο το ενδιαφέρον εκφραστικό φάσμα της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας και των προβληματισμών της.
Στην έκθεση συμμετέχει και ο Κώστας Ευαγγελάτος, μέλος από το 1991, με τη σύνθεση του “Κοσμογονική Ανάταση”, με σμιλεμένο σιδηρόλιθο από ορυχεία του Κιέλου.
Η μεγάλη και εντυπωσιακή έκθεση γλυπτικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2019, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 8.00-20.00, Τρίτη 12.30-20.00.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις