20 μαθητές Γυμνασίου από το Βόζντοβατς Βελιγραδίου στο Ληξούρι

ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ                                                         

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ                                 

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ.Βίκτωρας Ρουχωτάς σε συνεργασία με το Δήμο Ληξουρίου και το Λύκειο Ληξουρίου φιλοξενούν τους 20 καλύτερους μαθητές από τρία Γυμνάσια του . Τους μαθητές συνοδεύουν οι τρεις Διευθυντές των Σχολείων.

Επίσης φιλοξενούν 12 μαθητές του 8ου Λυκείου Βελιγραδίου τους οποίους συνοδεύει η Διευθύντρια του Σχολείου.

Η φιλοξενία στο Αργοστόλι και Ληξούρι  των μαθητών από τη Σερβία είναι από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην αποστολή   συμμετέχει αντιπροσωπεία του Δήμου Βόζντοβατς με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Aleksaander Μirkovic.

 Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Βόζντοβατς Βελιγραδίου έχει αδελφοποιηθεί από το έτος 1996 με τον τότε Δήμο Παλλικής.

Η επίσκεψη αυτή  και η φιλοξενία αποτελούν ανταπόδοση ανάλογης επίσκεψης μαθητών και καθηγητών από το Λύκειο Ληξουρίου που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη στο Βόζντοβατς Βελιγραδίου.

Οι δραστηριότητες αυτές είναι πολύ σημαντικές και έχουν στόχο την ανάπτυξη περεταίρω σχέσεων φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις  δύο αδελφοποιημένες περιοχές.

Με εκτίμηση

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις