Λαμπρός εσπερινός της Ισαποστόλου Αγίας Θέκλης

Λαμπρός  ήταν ο εορταστικός εσπερινός της  Ισαποστόλου  Αγίας Θέκλης,   που πραγματοποιήθηκε στο ναό του αγίου Νικολάου, στο ονομαστό χωριό Αγία  Θέκλη της Παλικής – (Δήμου Ληξουρίου).

Στο καλανάρχο ήταν οι: Σπύρος Γερολυμάτος, Νικόλαος Δρακονταειδής, Σπύρος Αλεξανδρόπουλος και Γεράσιμος Αβάσταγος, ενώ συλλειτούργησαν οι ιερείς: π. Αθανάσιος Λυκούδης, π. Ιωάννης Γεωργακάτος,  π. Ιωάννης Φραγκισκάτος , π. Ανδρέας Σβορώνος.

Όλα ήταν τακτοποιημένα  από τους επιτρόπου του ναού, με τάξη και καλαισθησία, δεσπόζοντας στο κέντρο της εκκλησιάς η μεγάλη εικόνα της Αγίας Θέκλης, φερμένη από τον ομώνυμο ναό της αγίας που βρίσκεται στο χωριό, αλλά δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί από τους σεισμούς του 2014.

Ακολούθησε νυκτερινό ζεύκι στο κέντρο « Μουριά» με χορό και πολλά εδέσματα και γλυκά. Το παρόν τους έδωσαν:  ο πρόεδρος της περιοχής Διονύσιος Πλάτωνα  Ραλλάτος και από τον Δήμο Ληξουρίου οι αντιδήμαρχοι,  Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός και Γάλεμπ  Ντιουάνι. Πολλά μπράβο στους επιτρόπους και σε όσους/ όσες  βοήθησαν , ιδίως στον Γεράσιμο Καραντινό που μερίμνησε  για το κάθε τι με πολύ μεράκι και ζωντάνια.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις