Τι μέλλον μπορεί να έχει μία δημοτική αρχή με “βιτρίνα” τον …Σαμούρη;

Ενώ θα περίμενε κανείς η νέα δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου να προσπαθήσει να δώσει το στίγμα ότι εκπροσωπεί κάτι σχετικά “φρέσκο” και κάτι ως ένα βαθμό “καινούργιο” όλως περιέργως δίνει την εντύπωση ότι έχει “καπελωθεί” από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 2000 Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, Σπύρο Σαμούρη κάτι που μοιραία την ταυτίζει με καταστάσεις ξεπερασμένες και παρωχημένες.

Ότι ο Σαμούρης ανήκει σε μία παλαιά γενιά τοπικών πολιτικών αποδεικνύεται από πολύ απλά πράγματα όπως από το γεγονός ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι οι κίτρινες γραμμές και οι απαγορεύσεις στάθμευσης δεν τίθενται “όπου του καπνίσει” αλλά κατόπιν αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων του Δήμου Αργοστολίου, ότι το προσωπικό του Δήμου δεν μπορεί να βγαίνει στους δρόμους παράνομα 4 ώρα το πρωί για να κάνει το εφέ του ο Σαμούρης γιατί αν γίνει π.χ. ένα ατύχημα δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει άλλο στο νησί, ότι η “φάμπρικα” των “ευχαριστηρίων επιστολών” από “πρόθυμους υποστηριχτές του” προκαλεί γέλιο και ότι γενικά το στυλ και το ύφος “σερίφη του Δήμου” ανήκει σε μακρινές εποχές.

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ο Σαμούρης, που σε τελική ανάλυση αυτός ήταν-αυτός είναι, έχει του φίλους και τους πολιτικούς του αντιπάλους, το πρόβλημα είναι η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου η οποία επιτρέπει στο Σαμούρη να “καπελώνει” τους πάντες και τα πάντα δίνοντας την εικόνα ότι η νεοεκλεγείσα παράταξη Μιχαλάτου δεν είναι τίποτα άλλο παρά το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” της Κεφαλονιάς που οι περισσότεροι τουλάχιστον θέλαμε να ξεχάσουμε.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μία δημοτική αρχή με “βιτρίνα” τον Σαμούρη δεν μπορεί να έχει σοβαρό μέλλον και σίγουρα δείχνει ότι οι τελευταίες εκλογές αποτέλεσαν ένα μεγάλο “πισωγύρισμα” για τον τόπο κάτι που θα φαίνεται μέρα με τη  μέρα όλο και περισσότερο.

Μόλις κλείσουν τα φώτα από την εκλογική νίκη, όλοι θα αντιληφθούν ότι τελικά ξαναγυρίσαμε σε εποχές που όλοι νομίζαμε ότι είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

Το πρόσωπο της νέας Δημοτικής Αρχής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις