28 και 29 Σεπτεμβρίου η 35η Διεθνή Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ διοργανώνει την 35η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι πιό κάτω συναυλίες και εκδηλώσεις :

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.9.19 : Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ‘Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’, με συμμετοχή της Ιταλικής χορωδίας της πόλης του ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ , της Νορβηγικής χορωδίας ΑΡΚΑΝΤΙΑ , που συνοδεύεται από την Νορβηγική Ορχήστρα μαντολίνου και κιθάρας και της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Ωρα έναρξης 20:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.9.19: Η Ιταλική χορωδία θα ψάλλει στην Καθολική εκκλησία του Αγ. Νικολάου , στο Αργοστόλι, στις 10:00 πμ. Και μετά θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ιταλών στρατιωτών ( 11:00). Στις 20:00 της Κυριακής οι δύο φιλοξενούμενες χορωδίες θα τραγουδήσουν στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων , με συμμετοχή της Χορωδίας Λειβαθούς , της ΚΕΔΗΚΕ.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το έργο της .

Συγκεκριμένα για αυτή την ΧΣΚ. , ευχαριστεί ιδιαίτερα την ΚΕΔΗΚΕ για την διάθεση του Δημοτικού Θεάτρου , το ΙΔΡΥΜΑ Μ&Γ. Βεργωτή , για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου Κουρκουμελάτων , και το Συνεταιρισμό Παραγωγών ΡΟΠΟΛΑΣ , για την πολλαπλή στήριξή του.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ της πόλης του ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ , είναι μιά γνωστή στο Κεφαλονίτικο κοινό χορωδία , μιάς και έχει εμφανιστεί ξανά στο νησί μας .

Μαέστρος της είναι ο φίλος και λάτρης της Κεφαλονιάς και της Χορωδίας Αργοστολίου , ΑΛΝΤΟ ΤΣΙΚΟΝΟΦΡΙ , με τεράστιο βιογραφικό , αναγνωριμένος στην Ιταλία , και όλη την Ευρώπη. Διευθύνει πολλές χορωδίες στην Ιταλία και κάνει σεμινάρια Μαέστρων σε όλη την Ευρώπη. Τα σχήματά του έχουν βραβευθεί πολλές φορές σε μουσικούς και χορωδιακούς διαγωνισμούς διεθνώς .

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΚΑΝΤΙΑ είναι μια περιπου εικοσαμελής χορωδία, που ειδικεύεται στην Ελληνική χορωδιακή μουσική.Ιδρύθηκε το 1981 στο Όσλο με ξεκίνημα το ενδιαφέρον και την αγάπη των Νορβηγών για την ελληνική κουλτούρα, και έχει στην τριακονταπανταετή πορεία της παρουσιάσει στο κοινό της Νορβηγίας ένα ευρύτατο φάσμα χορωδιακής μουσικής, και a cappella και με συνοδεία οργανική,Στις συναυλίες της Κεφαλονιάς θα συνοδεύεται από 14μελή Μαντολινάτα ( ΝΜ&C).

Μαέστρος της χορωδίας είναι από το 1988, η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΖΛΑΤΑΝΟΥ, τραγουδίστρια κλασικής μουσικής και μαέστρος από τη Θεσσαλονίκη, με σπουδές από το Κρατικό Ωδείο εκεί, το Λονδινο (Guildhall School of Music and Drama) και το Όσλο της Νορβηγίας (αριστούχος απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου και της Ακαδημίας Όπερας).Είναι εγκαταστημένη από χρόνια στο Όσλο όπου έχει έντονη και ποικίλη μουσική δραστηριότητα και σαν σολίστ τραγουδιού και σαν μαέστρος, με εμφανίσεις σε όπερες και ορατόρια, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, περιοδείες, μουσική δωματίου, έρευνα και παρουσίαση παλιάς μουσικής και πλήθος άλλων συναυλιών σε όλη τη χώρα αλλά και σε άλλες χώρες. Πολύ συχνά τραγουδάει η χορωδία επεξεργασίες και συνθέσεις της μαέστρου.

Σας περιμένουμε σε όλες μας τις συναυλίες και εκδηλώσεις .

Το ΔΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις