Ο ΝΕΟΛ συμμετείχε στο 2ο Τουρνουά Μπάσκετ “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” στο Αγρίνιο

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας συμμετείχε στο 2ο Τουρνουά μπάσκετ “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” που διοργάνωσε ο ΑΟ Αγρινίου.

Εκτός από τον ΝΕΟΛ και τη διοργανώτρια ομάδα, στο τουρνουά πήραν επίσης μέρος η Δόξα Λευκάδας και ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Την 1η μέρα της διοργάνωσης η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΑΟ Αγρινίου που φέτος αγωνίζεται στην Α2. Το σκορ της αναμέτρησης έληξε 79-73.

Τη 2η μέρα ο ΝΕΟΛ αγωνίστηκε με τον Χαριλαο Τρικούπη. Η έμπειρη ομάδα της Α2 κέρδισε την αναμέτρηση με τελικό σκορ 96-62.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μαργαρίτας Σαπλαούρα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Μάιο του 2018.

Επιπλέον, η φετινή διοργάνωση είχε ως σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα».

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει σε μια διοργάνωση με τόσο σημαντικό σκοπό καθώς και για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Το ΔΣ του ΝΕΟΛ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις