Π. Καππάτος: Επίσκεψη στα υπουργεία Εργασίας και Πολιτισμού

Σήμερα 18/9 επισκέφθηκα το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συνάντησα τον κ. Παναγιώτη Δουφεξή,  Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τον κ. Δουφεξή συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Η επίσκεψη μου ήταν σε συνέχεια της συνεργασίας που είχα στα γραφεία του ΟΑΕΔ στο Αργοστόλι, με την προϊσταμένη της υπηρεσίας κα Ζηνοβίας Βαβάση, την περασμένη εβδομάδα.

Χθες 17/9 επισκέφθηκα το Υπουργείο Πολιτισμού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, όπου είχαμε συνάντηση εργασίας με τον Γ.Γ. κ. Γιώργο Διδασκάλου. Συζητήσαμε ανοιχτά ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, με έμφαση στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Αργοστολίου. Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί την εκκίνηση μιας παραγωγικής συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού, η οποία θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προώθηση νέων πρωτοβουλιών στο πεδίο του πολιτισμού.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις