Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου συμμετείχε ο Γεράσιμος Λιγνός

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ το οποίο διεξάγεται στο Λονδίνο και σε μία από τις κορυφαίες πισίνες στον κόσμο το London Aquatics Center, με τη συμμετοχή 651 κολυμβητών – τριών από 81 χώρες.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου και η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 10 άνδρες και 4 γυναίκες.

Οπως αναφέρει το sportsthea, ανάμεσα τους και ένα δικό μας παιδί, ο Γεράσιμος Λιγνός, ο οποίος συμμετέχει για 2η φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, που είχε πραγματοποιηθεί στο Μεξικό, είχε κατακτήσει τρία μετάλλια,  ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.

Στο Λονδίνο ο Γεράσιμος Λιγνός θα συμμετάσχει στα ακόλουθα αγωνίσματα:

  • n 12 Σεπτεμβρίου 100 μέτρα πρόσθιο
  • n 13 Σεπτεμβρίου 200 μέτρα μικτή ατομική
  • n 14 Σεπτεμβρίου 100 μέτρα πεταλούδα

Με βάση τους χρόνους των αθλητών, ο Γεράσιμος έχει πιθανότητες να βρεθεί σε κάποιον από τους τελικούς των αγωνισμάτων, ενώ η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά θα το παλέψει, καθώς οι αγώνες αυτοί δίνουν και πρόκριση στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο για το 2020 και ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός.

Ευχόμαστε στο Γεράσιμο κάθε επιτυχία!

Πηγή: kefalonianmantata.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις