Στη Σερβία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωκάτων

Μετά από πρόταση του Επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Σερβίας κ.Βίκτωρα Ρουχωτά, επισκέπτεται τη Σερβία από τις 11 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωκάτων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωκάτων φιλοξενείται στην πόλη του  Sabac  της Σερβίας που είναι αδελφοποιημένη με το Δήμο Αργοστολίου.

Η επίσκεψη και η φιλοξενία γίνεται με την ευκαιρία των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Sabac και περιλαμβάνουν δράσεις αφιερωμένες στο χιούμορ και στη Σάτιρα.

Το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωκάτων κατά την παραμονή του στη Σέρβικη πόλη θα είναι το ακόλουθο:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 18:00 συμμετοχή σε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Sabac.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 19:00 συμμετοχή στο Διεθνές Χορευτικό Φεστιβάλ του Sabac.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 συμμετοχή στην κεντρική παρέλαση του καρναβαλιού.

Επίσης σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:50 ο Τηλεοπτικός Σταθμός TV PRVA που έχει εμβέλεια σε ολόκληρη τη Σερβία θα παρουσιάσει αφιέρωμα στην Κεφαλλονιά.

Όπως είναι γνωστό μετά από πρόσκληση του Επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Σερβίας κ.Βίκτωρα Ρουχωτά, ήρθε στην Κεφαλλονιά στις 13,14,15,και 16 Αυγούστου 2019  συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού TV PRVA.

Το τηλεοπτικό συνεργείο πήρε στιγμιότυπα από τα φιδάκια στο Μαρκόπουλο, από τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Κεφαλλονιάς καθώς και από πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στην αποστολή αυτή συμμετείχαν η Δημοσιογράφος Bojana Katic και ο οπερατέρ Dejan Sindjelic. .

Η σημερινή εκπομπή από το Σέρβικο Τηλεοπτικό Σταθμό TV PRVA θα αναδείξει και θα προβάλλει το χαρακτήρα και  τις παραδόσεις αλλά και τη σύγχρονή εικόνα του τόπου μας και θα έχει αποτέλεσμα ευρύτατη διαφήμιση και προβολή της Κεφαλλονιάς στη φίλη χώρα της Σερβίας.

Με εκτίμηση

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις