Εγκαινιάστηκε με ξενάγηση από τον Κώστα Ευαγγελάτο η συλλογή τέχνης της Villa Ροδόπη

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
 
Με αναλυτική ξενάγηση από τον εικαστικό, λογοτέχνη, θεωρητικό τέχνης Κώστα Ευαγγελάτο εγκαινιάστηκε η μεγάλη έκθεση με τα νέα αποκτήματα εικαστικών έργων κάθε μορφής της συλλογής του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι. 

Τα 200 και πλέον έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων δημιουργών από το 1930 μέχρι σήμερα που εκτίθενται και στην πλειοψηφία τους είναι ευγενικές προσφορές των καλλιτεχνών, εντυπωσίασαν θετικότατα το φιλότεχνο κοινό και τους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν και επαίνεσαν την πολιτιστική πρωτοβουλία του. Μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει χρόνια πριν και επιτύχει συνδέσμους επικοινωνίας με το ευρύ κοινό και πανελλήνια προβολή.
Τα έργα της συλλογής που έχουν αισθητική και κύρια εκπαιδευτική αξία θα παραμείνουν στο Αργοστόλι μέχρι την ολοκλήρωση της έκθεσης, με την οποία τελειώνει για φέτος το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Villa Ροδόπη. 
Το 2020 τα έργα θα εκτεθούν σε σημαντικό πολιτιστικό εκθεσιακό χώρο της Αθήνας.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 18 Σεπτ. 2019, από τις 8.30 μ.μ. -10 μ.μ. με ανάλογες ξεναγήσεις.
 
Είσοδος ελεύθερη.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τηλ: 2671028501, 6944621286Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις