Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα Ρομά συγκεντρώνει σχολικά είδη

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με την  Κοινότητα Αργοστολίου, εν όψει της νέας σχολικής περιόδου 2019-2020 ανακοινώνει ότι  συγκεντρώνει σχολικά είδη όπως: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κ.α., σε καλή κατάσταση, με σκοπό να διατεθούν σε μαθητές οικογενειών του Δήμου μας, οι οποίοι χρήζουν στήριξης.

Όσοι θα ήθελαν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών μπορούν να απευθυνθούν από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου:

  • Στο Κέντρο Κοινότητας: ΣΟΥΗΔΙΑΣ 11 (πλησίον Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας), από τις 7.00 έως τις 15.00καθώς και
  • Στο κατάστημα της Κοινότητας Αργοστολίου: 21ης ΜΑΪΟΥ (πλησίον Πλατείας Βαλλιάνου), από τις 09.00 έως τις 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλέσουν στο 26710 22395 (Κέντρο Κοινότητας), και στο 26713 61037 ( Κοινότητα Αργοστολίου).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις