Την Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου το θέμα του βενζινάδικου!

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι του Αργοστολιού κυρίως της περιοχής της Παλιάς Πλάκας για το περίφημο θέμα της ανέγερσης βενζινάδικου στην περιοχή τους.

Την συζήτηση προκάλεσαν υποχρεωτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παρίση οι οποίοι λόγω της αριθμητικής υπεροχής τους έχουν την δυνατότητα και μόνοι τους να προκαλούν δημοτικά συμβούλια.

Τονίζουμε ότι το θέμα του περίφημου βενζινάδικου είχε απασχολήσει και τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Κεφαλονιάς αλλά επί Παρίση ο επιχειρηματίας δεν είχε προχωρήσει τα σχέδια του. Προκαλεί εντύπωση πως μόλις ανέλαβε η δημοτική αρχή Μιχαλάτου αμέσως οι μπουλντόζες ξεκίνησαν τη δουλειά τους κάτι που δείχνει ότι ίσως οι δημοτική αρχή Μιχαλάτου να θεωρείται ότι δεν θα στηρίξει ιδιαίτερα τους κατοίκους του Αργοστολίου. Σημειώνουμε ότι ο επιχειρηματίας του βενζινάδικου ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Επομένως έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον η στάση της παράταξης Μιχαλάτου ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα αφού οι κάτοικοι της Παλιάς Πλάκας «βράζουν» και απαιτούν ο δήμος Αργοστολίου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στο πλευρό των δημοτών του.

Η Πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση (2η) του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την 12 Σεπτεμβρίου 2019   ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

«Ανέγερση νέου τριώροφου κτιρίου Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων στην οδό Ιακώβου Πυλαρινού -Γ.Φωκά-Γ. Μπονάνου», Αίτηση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ» (αριθμ πρωτ. 368/6.9.2019)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  κ. Ανουσάκης Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις