Ο παιδικός σταθμός στην περιοχή του Ελειού-Πρόννων χρειάζεται άμεσα βοήθεια

Οι γονείς των μικρών παιδιών της περιοχής του Ελειού-Πρόννων είναι προβληματισμένοι.
Ο μοναδικός παιδικός σταθμός στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης που καλύπτει τις ανάγκες των μεγαλύτερων χωριών, του Πόρου – της Σκάλας και όλων των υπολοίπων του Ελειού-Πρόννων, είναι σε οριακό σημείο, τα ωράρια της μοναδικής δασκάλας που υπάρχει τώρα είναι ασφυκτικά, είναι αδύνατον να καλύψει τις ανάγκες του παιδικού.
Με μεγάλη χαρά στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς είχε σταλεί και δεύτερη εκπαιδευτικός, οπότε η λειτουργία του παιδικού σταθμού φάνηκε σε όλα τα επίπεδα ότι πήρε το δρόμο της οργάνωσης και της σωστής απόδοσης απέναντι στα παιδιά!
Την φετινή χρονιά όμως με μεγάλη έκπληξη των γονιών αλλά και της δασκάλας, μένει πάλι μόνη, απέναντι στα προβλήματα που πάλευε τόσα χρόνια.
Προς κάθε υπεύθυνο, θερμή παράκληση να επιστρέψει και αυτή την χρονιά στην θέση της, στην Αγία Ειρήνη η δασκάλα που τόσο πολύ βοήθησε την προηγούμενη χρονιά και τα παιδιά και την μόνιμη δασκάλα που μόνη δεν γίνεται να καλύψει τις ανάγκες του παιδικού.

https://kefaloniaclick.blogspot.com
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις