Με τους Αργοστoλιώτες η παράταξη Παρίση στη μάχη κατά του περίφημου βενζινάδικου!

Άσχημο ξεκίνημα έκανε η νέα δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς με το «καλημέρα» ξεκίνησαν οι εργασίες για το περίφημο βενζινάδικο στην περιοχή της «Παλιάς Πλάκας» της πόλης μας. Ένα θέμα που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς το οποίο επί Παρίση είχε σταθεί στο πλευρό των κατοίκων του Αργοστολίου. Η νέα δημοτική παράταξη Μιχαλάτου εμπλέκεται στο θέμα ως εξής:

  1. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου ήταν υποψήφιος της «Δημοτικής Συμπολιτείας»
  2. Στην ηλεκτρονική έκδοση αδείας έχει αναμιχθεί επισήμως έτερος υποψήφιος της παράταξης Μιχαλάτου.
  3. Μόλις ανέλαβε η δημοτική αρχή Μιχαλάτου αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του βενζινάδικου κάτι που έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής.

Ενδεχόμενος η νέα δημοτική αρχή να μην αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες των Αργοστολιωτών, από την άλλη το όλο θέμα λαμβάνει σοβαρές πολιτικές διαστάσεις αφού εννέα σύμβουλοι της παράταξης Παρίση κατέθεσαν σήμερα αίτηση βάση της οποίας απαιτούν να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του βενζινάδικου όπως ο νόμος ορίζει όταν υπογράφουν εννιά τουλάχιστον δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι που στάθηκαν στο πλευρό των κατοίκων και υπέγραψαν την σχετική αίτηση είναι οι εξής:

Παρίσης Αλέξανδρος
Λυκούδης Διονύσιος
Ανουσάκης Νικόλαος
Πολλάτος Διονύσης
Κωνσταντάκης Άγγελος
Παπαδάτος Νικόλαος
Ματιάτος Σπυριδων
Λυκούδης Ιωάννης
Μενάγιας Νικόλαος

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα τώρα στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που θα συγκληθεί εντός έξι ημερών υποχρεωτικά ενώ η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να αποδείξει ότι η «γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει να φαίνεται»!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις