Υποχρεωτική η καταχώριση διακριτικού τίτλου για τα Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια και Διαμερίσματα

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης  γνωρίζει σε όλα τα Μέλη της που είναι  Επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, ότι σύμφωνα με τον Νόμο 4582/2018 – Άρθρο 32 Παρ.5  , η Κατοχύρωση του Διακριτικού Τίτλου των Επιχειρήσεων τους   και σε περίπτωση περισσοτέρων το σύνολο αυτών ,είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω των Υπηρεσιών Μίας Στάσης (ΥΜΣ ) ή τις Υπηρεσίες Γ.Ε.ΜΗ κατά περίπτωση , σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων 3419/2005 (Α’ 297 ) και 4441/2016 (Α’27).

Καταλυτική ημερομηνία Κατοχύρωσης ορίζεται η 31/12/2019.

Η μη Κατοχύρωση του Διακριτικού Τίτλου μέχρι την παραπάνω ημερομηνία , επιφέρει πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000) ευρώ σύμφωνα με τον νόμο .

Για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί μέσω του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς & Ιθάκης ,  παρακαλούμε τους Επιχειρηματίες Μέλη μας  όπως επικοινωνήσουν  μαζί μας κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας ,Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00πμ – 14:00μμ, προκειμένου να ενημερωθούν .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο / fax26710-29109 & στο email
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις