Τα αναλυτικά αποτελέσματα των μαθητών της αναγνωρισμένης σχολής χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου

Βγήκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα των μαθητών της αναγνωρισμένης σχολής χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου από την παγκόσμια και πανελλήνια ομοσπονδία χορού I.D.O.
Τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις χορού IDO της σχολής στο Αργοστόλι στο δημοτικό θέατρο ‘ΚΕΦΑΛΟΣ’ με πλήρη συμμετοχή των μαθητών.Το ποσοστό επιτυχίας είναι 100% για φέτος, συνεχίζοντας και αυξάνοντας το περσινό επιτυχές αποτέλεσμα.Μάλιστα το 21% φέτος κατόρθωσε να πάρει διάκριση ενώ το επίπεδο της πλειοψηφίας είναι στο πολύ καλός έως και άριστος.
Οι συμμετέχοντες, παιδιά και ενήλικες εξετάστηκαν στον μοντέρνο χορό Jazz, latin, Αργεντίνικο τάγκο, Ευρωπαϊκούς χορούς και άλλα είδη που διδάσκονται με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν μαθητές από 5 ετών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας και αποτέλεσαν μεγάλη έκπληξη με τις επιδόσεις τους.
Η σχολή είναι διακεκριμένο και αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της ομοσπονδίας χορού I.D.O. από το 2017 έχοντας τα αποκλειστικά δικαιώματα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις