Αγώνας και διεκδίκηση για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών (VIDEO)

Η «δίκαιη ανάπτυξη», που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, και η «ανάπτυξη για όλους», που λέει η ΝΔ, δεν είναι αλήθεια, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, προσθέτοντας πως προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι τα αντεργατικά μέτρα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», το βράδυ της Τρίτης 4 Σεπτέμβρη, υπογράμμισε πως η απάντηση σε αυτό το αφήγημα είναι η οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων, η διεκδίκηση της κάλυψης των αναγκών με τους όρους του 2019.

Η Αλ. Μπαλού χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Δ. Μαρκόπουλου και εξήγησε πως πάντοτε μια πολιτική φτωχοποίησης συμβάδιζε με την ένταση της καταστολής. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως «αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες, θα πούμε πω – πω το παιδί»…

Για την πορεία της ΔΕΗ, η Αλ. Μπαλού σημείωσε πως η αιτία είναι η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που είναι στρατηγική της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Για τα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο, υπενθύμισε πως μιλάμε για κλοπή και παράνομη κατοχή τους, συμπληρώνοντας πως η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τα όρια της μικροπολιτικής υποκρισίας καθώς από όλες τις κυβερνήσεις δεν έχει ασκηθεί ουσιαστική πίεση για την επιστροφή τους.

https://www.902.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις