45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ Σάββατο 31 Αυγούστου

Το τομεακό συμβούλιο  Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ σας καλεί άυριο  Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 8 το απόγευμα, στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Αργοστόλι στον προάυλιο χώρο της  αντιπεριφέρειας. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει συγκέντρωση  και ομιλία από τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος, θεατρικό σκετς από μαθητές του Αργοστολίου, συναυλίες από τον Στέλιο Μαγαλιό και τον Μάκη Πετράτο.

Στο χώρο επίσης θα υπάρχει έκθεση αφιερωμένη στον ΔΣΕ, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», τουρνουά σκάκι, ping pong, χώρος graffiti.

«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… “…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…”  Τον Σοσιαλισμό» (Ναζίμ Χικμέτ).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις