Σε ακυβερνησία ιστιοφόρο νοτιοδυτικά της Κεφαλονιά

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς, για ακυβερνησία του Ι/Φ σκάφους ”LEADING LADY” σημαίας Μάλτας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το σκάφος και τους επιβαίνοντές του, ενώ απέπλευσε και Ρ/Κ σκάφος. Το ”LEADING LADY”, κατέπλευσε ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο λιμένα Αργοστολίου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμων και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ μετά από διενέργεια ελέγχου από μέλος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης πλοίων, διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από έλλειψη καυσίμων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις