Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης.

Η διήμερη επίσκεψη περιελάμβανε συναντήσεις με τη νέα Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να διευκρινιστούν και να δρομολογηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα έργα της Παλικής.

Ο Δήμαρχος συνοδεύτηκε από τον Μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ληξουρίου κ.Αλεξανδρόπουλο.

Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να επισκεφθεί το Ληξούρι τόσο η Περιφερειάρχης κυρία Κράτσα όσο και κλιμάκιο Υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να συντονιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες που αφορούν στα έργα και τις δράσεις της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Παλικής και όχι μόνο.

Η πορεία εργασιών στα Σχολεία , το νέο Λύκειο Ληξουρίου , έργα οδικής ασφάλειας , η επανάχρηση του διατηρητέου του Α Δημοτικού , η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Ληξουρίου και η πρόσβαση στην παραλία της πλατιάς άμμου ήταν τα σημαντικότερα από όσα συζητήθηκαν στις συναντήσεις τις δύο αυτές μέρες.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις