Δημ. Ατσάρος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου

Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μητέρα μου παραμονές του Δεκαπενταύγουστου , θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ και τους Διασώστες του, που έσπευσαν άμεσα στην οικεία μου με το ασθενοφόρο, τους Ιατρούς  κκ  Ζαπάντη & Γιαννόπουλο καθώς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου που διακομίσθηκε όπως και το αντίστοιχο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου και τους Ιατρούς κκ Βασιλάκο,  Χριστοδουλάκης  και Μόκα, για την νοσηλεία της και τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, εργαζόμενοι κάτω από σοβαρές ελλείψεις, και που ήταν παρόντες μέσα σε όλες τις αργίες.

Πολλοί μέμφονται τα Δημόσια Νοσοκομεία αλλά οι υπηρεσίες τους, η προσφορά τους, η προσήλωση στο καθήκον όσων τα υπηρετούν  και ο ρόλος που επιτελούν είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό. Όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας και να πιέσουμε τους αρμόδιους για την περαιτέρω λειτουργία και στελέχωση των Νοσοκομείων του νησιού μας τόσο σε Ανθρώπινο Δυναμικό όσο και σε Υλικοτεχνική Υποδομή.

Θέλω όμως να επισημάνω και να καταγγείλω ταυτόχρονα, ότι όλα τα Ιδιωτικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια & Διαγνωστικά Κέντρα του νησιού παρέμειναν κλειστά κατά τις ίδιες ακριβώς ημέρες για δυο εβδομάδες μέσα στον Αύγουστο, αφήνοντας ακάλυπτους τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του τόπου μας , στο αποκορύφωμα της Τουριστικής Περιόδου.

Κατανοώ την ανάγκη των Εργαζομένων και των Ιατρών σε αυτά για τις άδειες τους αλλά το να μην μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να παραμείνει κάποιο σε λειτουργία, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Με εκτίμηση.

Ατσάρος Δημήτριος

Πρόεδρος Ομοσπονδίας

Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις