Ορκωμοσία του Δημάρχου και τοπικών συμβουλίων Σάμης

ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΣΑΜΗΣ 26-8-19

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σάμης, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Μάκη Μονιά και των Δημοτικού και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Σάμης.
Η τελετή ξεκίνησε με το μήνυμα που έστειλε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος.
Ακολούθησαν ο πολιτικός όρκος του Δημάρχου και Συμβούλων, ο πολιτικός όρκος των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκου Αθανασάτου και Γιώργου Πολυχρονάτου και ο θρησκευτικός όρκος συμβούλων του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων.
Το μήνυμα του Βουλευτή και την ορκωμοσία, μπορείτε να παρακολουθήσετε, στα δυο βίντεο που ακολουθούν.

Οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Παντελής Αμούργης, Νίκος Αθανασάτος, Μιχάλης Γάκης και Στέλιος Σπαθής, απηύθυναν σε συναίνεσης και καλής συνεργασίας, σύντομους χαιρετισμούς, τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Δήμαρχος Μάκης Μονιάς, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο πρόχειρο νομικό πλαίσιο του νόμου «Κλεισθένη’, για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα για τους νεοϊδρυθέντες Δήμους, τη έλλειψη επιστημονικού και εργατικού προσωπικού για το Δήμο Σάμης, την έλλειψη συμβάσεων και τις δυσκολίες που θα υπάρξουν λόγω αυτού.
Την ομιλία του Δημάρχου, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε, στο βίντεο που ακολουθεί.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας, από τον Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου μας.
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο.

Ηχηρή ήταν η απουσία εκπροσώπου ή έστω αποστολή μηνύματος, από τη νυν Δημοτικής Αρχής Κεφαλονιάς.

Στην τελετή παραβρέθηκε, η πολιτευτής της Ν.Δ. Βικτώρια Αλεξανδράτου.
Ευχόμαστε στο Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, καλή και δημιουργική θητεία.
Φωτογραφίες από την όλη τελετή, μπορείτε να δείτε, ΕΔΩ.
Τάσος Καβαλλιεράτος

https://samikefalonias.wordpress.com
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις