Και εγένετο φως!!!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 , το βράδυ , και μετά από αρκετά χρόνια αιτημάτων, άρθρων …και γκρίνιας άναψαν τα φώτα του δρόμου στον γύρο του Κουτάβου !!! ΚΑΙ ΕΓΈΝΕΤΟ ΦΩΣ !!

Ένα έργο που προσδίδει ασφάλεια για τους οδηγούς στον τόσο σημαντικό και πολυσύχναστο αυτό δρόμο , και ταυτόχρονα ομορφαίνει την εικόνα της λιμνοθάλασσας από την παραλία της πόλης .

Δίνει το μέγεθος του Κουτάβου και ολοκληρώνει , μαζί με τα φώτα της Γέφυρας τ’ Αργοστολιού το μεγαλείο της λιμνοθάλασσάς μας και το βράδυ . Πάνω απ’όλα όμως η ασφάλεια στην οδήγηση το βράδυ , με την ελπίδα ότι η λάθος τοποθέτηση ορισμένων στύλων σε κάποια σημεία του δρόμου , να μην αποτελέσουν παγίδες για ατυχήματα σε ..βιαστικούς οδηγούς .

Καλορίζικα και μακάρι να ολοκληρωθούν κι άλλα τόσο σημαντικά έργα για την διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας , από την ΠΙΝ. , αλλά και από τους Δήμους μας .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις