Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου στην 8η Ανοιχτή Καλλιτεχνική Τριλογία

Ο Πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας και μας αφορά όλους . Γι’ αυτό η τόσο σημαντική προσπάθεια των συμπατριωτών μας εικαστικών , που αρκετά χρόνια τώρα δίνουν τον όμορφο αγώνα τους από το δικό τους μετερίζι του πολιτισμού μας , είναι αξιαγάπητο και πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι μας .

Για τον λόγο αυτό η Χορωδία Αργοστολίου με συνοδεία μουσικών οργάνων από την Μαντολινάτα της και τον μαέστρο της Σπύρο Θεοτοκάτο , θέλει να χαρεί με τους φίλους συμπατριώτες καλλιτέχνες εικαστικούς το κλείσιμο πετυχημένης  της φετινής τους έκθεσης.

Γι’ αυτό την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00μμ , θα τραγουδήσει Κεφαλονίτικα κι άλλα γνωστά  τραγούδια, στον χώρο της έκθεσης , στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου Ο ΚΕΦΑΛΟΣ .

Ελάτε λοιπόν φίλοι μας να χαρείτε μαζί  μας το κλείσιμο της έκθεσης και παράλληλα να τραγουδήσετε μαζί μας στην τελευταία φετινή καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις