Απάντηση σε δημοσιεύματα κίτρινου τύπου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για το λιμάνι του Πόρου

Απάντηση σε δημοσιεύματα κίτρινου τύπου τα οποία θέλουν να μειώσουν με ψευδές φωτογραφικό υλικό το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Όπως λοιπόν λέει μία κινέζικη παροιμία “μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις” δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από το λιμάνι του Πόρου γιατί δυστυχώς στην σημερινή εποχή πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Είναι ντροπή, κρίμα και άδικο κάποιοι γνωρίζοντας την πραγματικότητα να εξακολουθούν με ψευδείς ειδήσεις να θέλουν να σπιλώνουν προσωπικότητες (εργαζομένων και αιρετών).

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο πάντοτε αναρτώντας τις εργασίες που γίνονται στην Διαύγεια δεν έχει να κρύψει ή να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις