Αίτημα προς την Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς, για την τήρηση όλων εκείνων των κανόνων πλεύσης ταχύπλοων και ιστιοφόρων

Η Κ.Π.Ε.Σ., διαπιστώνοντας, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου,την ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για τους λουόμενους, πλεύση ταχύπλοων και ιστιοφόρων, σε  παραλίες του νησιού μας, καθώς και την ρύπανση που αυτά προκαλούν στις θάλασσές μας, κατέθεσε αίτημα προς την Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς, για την τήρηση όλων εκείνων των κανόνων που η νομοθεσία και η σχετική απόφαση 23/2018 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλονιάς ορίζουν.
Ασφαλώς και το αίτημα αυτό, απευθύνεται και στις διάδοχες από 1/9/2019, Δημοτικές Αρχές.
Όμως η κατάθεση του αιτήματος αυτού,τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,  πρωτίστως έχει να κάνει, με την μη τήρηση των προαναφερομένων κανόνων, και τις ευθύνες που βαραίνουν, τη σημερινή Δημοτική Αρχή, που στην εννεαετή θητεία της ως τέτοια, τίποτα δεν έπραξε, για το συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας ουσιαστικά τους λουόμενους στις παραλίες μας, έκθετους, στην αυθαιρεσία  στην επικινδυνότητα και στη ρύπανση που προκαλούν,  ανεύθυνοι χειριστές, ταχύπλοων και ιστιοφόρων.
Κ.Π.Ε.Σ.

Επισυνάπτουμε το αίτημα προς τη Δημοτική Αρχή, καθώς και την 23/2018 προαναφερόμενη  απόφαση της Λιμενικής Αρχής Κεφαλονιάς, με θέμα, «Ρύθμιση της Αγκυροβολίας και Κυκλοφορίας Σκαφών σε Χώρους Λήψης Θαλάσσιων Λουτρών και Ενάλιους Αρχαιολογικούς χώρους».

Ευχαριστώ πολύ.
Τ.Κ.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις