Περιφερειακός Σύμβουλος ο Σωτήρης Κουρής-Κέρδισε την ένσταση!

Μεγάλο το βάρος της ευθύνης !

Σήμερα μετά την θετική απόφαση (200/2019)του Διοικητική Εφετείου Ιωαννίνων που δικαιώνει την ένσταση μου και με ανακηρύσσει ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ, η ευθύνη είναι μεγάλη .

Δικαιώνεται η προσπάθεια μου και μεγαλώνει η ευθύνη για την υλοποίηση των στόχων και δεσμεύσεων μου .

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριζαν σε αυτή την δύσκολη μεταβατική περίοδο , τους αγαπητούς μου συνηποψηφιους του συνδυασμού μου σε όλα τα νησιά της Περιφερειας μας και την Περιφερειάρχη μας κα ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ για την υπομονή και συμπαράσταση της!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την συμπαράσταση τους και να τους πω ότι ο αγώνας ξεκινάει , ψηλά το κεφάλι , μας περιμένει πολύ δουλειά από δω και πέρα γιατί πρέπει να αποδώσουμε έργο στους πολίτες μας !

Οι Δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες είναι νωπές και πρέπει να τις υλοποιήσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά .

Αργοστόλι 13/8/2019

Σωτήρης Κουρής

Περιφερειακος Συμβουλος ΠΙΝ

τ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλληνίας και Ιθακης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις