Αποτάχθηκε από την Πυροσβεστική ο Πυροσβέστης που οδηγώντας μεθυσμένος σκότωσε τον Αντώνη Δίλαλο

Το πειθαρχικό συμβούλιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας εκδίωξε από το Σώμα με οριστική απόφασή του τον Πυροσβέστη που οδηγώντας μεθυσμένος σκότωσε με το αυτοκίνητό του το γνωστό καθηγητή Αντώνη Δίλαλο.

Το γεγονός, όπως όλοι θυμούνται, είχε συγκλονίσει την κοινωνία του νησιού μας καθώς ήταν αδιανόητο άνθρωπος που υπηρετούσε στα σώματα ασφαλείας να οδηγάει μεθυσμένος και να προκαλεί τέτοια τραγικά συμβάντα. Λόγω των γνωστών ρυθμών του ελληνικού δημοσίου πέρασαν 22 ολόκληροι μήνες μέχρι να οριστικοποιηθεί η απόφαση της απόταξης του εν λόγω πυροσβέστη, που είναι ήδη παράλληλα κατηγορούμενος για κακούργημα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά τελικά ο “πέλεκυς” του πειθαρχικού της Πυροσβεστικής έπεσε “βαρύς”.

Ας ελπίσουμε η ποινή αυτή να αποτελέσει ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να οδηγούν μεθυσμένοι και να την “πληρώνουν” αθώοι συμπολίτες μας.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το γνωστό καθηγητή Αντώνη Δίλαλο που έπεσε θύμα του μεθυσμένου Πυροσβέστη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις