Φωταγωγήθηκε ο Φίκος στο Ληξούρι για την Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού

Η Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση του κόσμου για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων.
Στηρίζουμε τα άτομα με αυτισμό, όχι απλά αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τους να ζουν μιά ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη ζωή, αλλά είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο αύριο. Έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση, έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε κάθε πολιτιστική, αθλητική, ψυχαγωγική, κοινωνική δράση της πόλης μας.
Από την πρώτη στιγμή έχουμε αγκαλιάσει τις προσπάθειες της Ένωσης ΑμεΑ “Υπερίων”. Κάθε τους αίτημα και κάλεσμα μας βρίσκει σύμμαχους. Φωτίζουμε τον φίκο με μπλε χρώμα απόψε (χτες 2/4) και ρίχνουμε φως στην απομόνωση που βίωσαν και βιώνουν τα άτομα με αυτισμό.

Γιώργος Κατσιβέλης  

 
 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις