Ε.Α.Σ. : Δόθηκε παράταση για τις εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ

Ε.Α.Σ. : Δόθηκε παράταση για τις εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) δόθηκε παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018, έως τις 31 Ιουλίου 2019.

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ δεν θα δοθεί άλλη παράταση, όσοι ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγοί υπέστησαν ζημιές το 2018 θα πρέπει εντός της προθεσμίας αυτής να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έτους 2018, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να αποζημιωθούν.

Σημειώνεται ότι, οι περιπτώσεις βεβαιωμένων οφειλών προηγουμένων ασφαλιστικών εισφορών ΕΛ.Γ.Α. παλαιοτέρων ετών που εμποδίζουν την είσπραξη αποζημιώσεων μεταγενέστερων ετών μπορούν να θεωρηθούν εξοφληθείσες εφόσον έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση που τηρείται. Τυχόν ασφαλισμένοι με σχετικό πρόβλημα θα πρέπει να απευθύνονται με σχετική αίτηση στον ΕΛ.Γ.Α.

Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από τις 8 πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις