Προβοκατόρικα μηνύματα σε κινητά για τις δημοτικές εκλογές

Σε αστείες προβοκάτσιες έχουν καταφύγει νοσηροί κύκλοι της παραπολιτικής στην Κεφαλονιά  καθώς αρκετοί συμπολίτες μας έλαβαν μηνύματα από “αγνώστου ταυτότητας” κινητά βάσει των οποίων δίδονταν υποτιθέμενη “γραμμή” σταυροδοσίας σε διάφορους δημοτικούς συνδυασμούς.

Εξόφθαλμος σκοπός της παραπάνω γελοίας αλλά και κακόπιστης ενέργειας ήταν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις μεταξύ φίλων και ανθρώπων που ανήκουν στις ίδιες παρατάξεις πλην όμως το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να σκορπίσουν το γέλιο και απλά να καταγραφεί ακόμα μία φαιδρότητα συγκεκριμένων πολιτικών κύκλων του πολιτικού περιθωρίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις