Ανακοίνωση για το έργο της αφαλάτωσης του νερού στο Αργοστόλι

Η ολοκλήρωση και λειτουργία της Μονάδας Αφαλάτωσης στο Αργοστόλι αποτελεί τη δικαίωση μιας πολύχρονης προσπάθειας, που ξεκινάει επί Δημαρχίας Γιώργου Τσιλιμιδού.

Η κατασκευή της Μονάδας Αφαλάτωσης, δυναμικότητας 8.000 κ.μ. πόσιμου νερού την ημέρα, είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη μας, που θα συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του Αργοστολιώτη.

Όμως η παράταξή μας, με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον, οφείλει να διατυπώσει για ακόμα μια φορά, τη δυσαρέσκεια της σχετικά με το διπλασιασμό της τιμής του νερού, προκειμένου να ανταπεξέλθει η ΔΕΥΑΚ στα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας.

Επιπλέον δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για το ποια είναι η ουσιαστική χρησιμότητα της «φιέστας» που διοργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή με αφορμή τα εγκαίνια ….

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις