Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτα Τοπολλάι, στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής ΓυμναστικήςAPHRODITE CUP.

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ,  Μαριέτα Τοπολλάι, στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτα Τοπολλάι, στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup 2019, που διεξήχθη από 15-16/3/2019 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου.

Η αθλήτρια έλαβε μέρος στο NON FIG αγώνα στην κατηγορία JUNIORS 2006 και κατάφερε μαζί με την προπονήτριά της, Μποζένα Μπαρτκόβσκα, να πετύχει το 4 στα 4. Αγωνίστηκε σε 4 προγράμματα και διακρίθηκε και στα 4, κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

Συγκεκριμένα κατέκτησε την:

1η  θέση στο σχοινάκι με βαθμολογία 12.650

1η  θέση στις κορύνες με βαθμολογία 12.300
2η  θέση στην μπάλα με βαθμολογία 13.450

3η  θέση στην κορδέλα με βαθμολογία 10.300

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 230 αθλήτριες από 22 χώρες και πέντε ηπείρους (Αίγυπτος, Αυστραλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Καζακστάν, Καναδάς, Κινεζική Ταϊπέι, Κύπρος, Ν. Αφρική, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Ελλάδα).

Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, στην προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος Μποζένα Μπαρτκόβσκα και στη βοηθό της Ευαγγελία Στραβάκου και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου οι αθλήτριες να φέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις