Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας.

Με Εισήγηση της Προξένου της Γαλλίας στην Κεφαλονιά κας Emmanuele Sinagra στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, που ενισχύθηκε από το ίδιο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Νησιού στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας.

Η Έκθεση θα αναπτυχθεί από 14 έως 17 Μαρτίου στο Παρίσι και η συμμετοχή θα γίνει με Εκθεσιακό Περίπτερο την οργανωτική επιμέλεια του οποίου θα έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής Κορκός και την επικοινωνιακή φροντίδα ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Η οργανωμένη προβολή του Νησιού στη Γαλλική Αγορά αποτελεί την δεύτερη δράση του Δήμου στο Παρίσι αφού έχει προηγηθεί η συνεργασία με τον Δήμο Reuil Malmaison που ήδη έχει δημιουργήσει το απαραίτητο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον επισκεψιμότητας στο Νησί.

Σημαντική προεργασία για την συγκεκριμένη Έκθεση έχει κάνει η κ.Sinagra η οποία και θα τιμήσει με την ενεργό συμμετοχή της το Εκθεσιακό Περίπτερο.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις