Ζούμε σε κόσμο παράλογο, και κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα, είναι εντελώς συμπτωματική!

Από σύμπτωση χθές κλήθηκαν σε δίκη σε βαθμό πλημμελήματος, οι φερόμενοι ως υπεύθυνοι για την καταστροφή στο Μάτι-Κόκκινο Λιμανάκι με εκατόμβη νεκρών και υλικών ζημιών που αυτή προκάλεσε, και την ίδια μέρα, παρέλαβα και εγώ στο γραμματοκιβώτιο μου στο Κόκκινο Λιμανάκι (η οικογένεια μου έχει πληγεί πολύ οδυνηρά από την φωτιά), κλητήριο θέσπισμα, για να δικαστώ επίσης σε βαθμό πλημμελήματος, γιατί βύθισα παλέτα με κρασιά στον βυθό της θάλασσας και “επέφερα” μεταβολή στον βυθό!


Εγώ ανέλκυσα -με εντολή του Λιμεναρχείου Αργοστολίου με το έγγραφο επιβολής προστίμου- την βυθισμένη παλέτα, και επανέφερα τον βυθό στην προτέρα κατάσταση (δες βίντεο).

Δημοσιεύτηκε από Theodore Orkopoulos στις Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Μένει και οι άλλοι να αποκαταστήσουν τον βυθό, συλλέγοντας τα αντικείμενα των νεκρών από τον βυθό! Τους νεκρούς και τις ζημιές δυστυχώς, δεν μπορούν να τους επαναφέρουν στην προτέρα κατάσταση!
Για την ενημέρωση σας ο βαθμός εκδίκασης είναι ο ίδιος: Πλημμέλημα!

Ζούμε σε κόσμο παράλογο, και κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα, είναι εντελώς συμπτωματική!

Θεόδωρος Ορκόπουλος

Οινοποιείο Φοίβος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις