Νέο ισχυρότερο πολικό κύμα ψύχους Παρασκευή και Σάββατο – Πιθανή χιονόπτωση και στο Αργοστόλι!

Από την Πέμπτη τις απογευματινές ώρες στην χώρα μας θα έλθει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», με κύρια χαρακτηριστικά το πολύ έντονο ψύχος και τις τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν την Ελλάδα από βορρά προς νότο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία των προγνωστικών μοντέλων της ΕΜΥ, το πιθανότερο είναι να δούμε χιόνι όχι μόνο στα βουνά της Κεφαλονιάς, αλλά και αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα, μάλιστα αν επιβεβαιωθούν οι σημερινές προβλέψεις το πλέον πιθανό είναι να χιονίσει ακόμα και μέσα στο Αργοστόλι! Το σίγουρο είναι ότι θα προκληθούν αρκετά προβλήματα ιδίως στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε με νεότερα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις