Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στο Επιμελητήριο Κέρκυρας: «Από την καρδιά της Ευρώπης, στην καρδιά των Ιονίων Νήσων»

Παρουσίαση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου

«Από την καρδιά της Ευρώπης, στην καρδιά των Ιονίων Νήσων»

Σε ένα περιβάλλον αθρόας συμμετοχής κόσμου, ενθουσιασμού και παρατεταμένων χειροκροτημάτων έγινε η εκδήλωση παρουσίασης της ευρωπαϊκής διαδρομής της επτανήσιας τ. Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδης Κράτσα, και την σημασία που έχει αυτήν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μέσης Κέρκυρας της ΝΔ κύριος Βασίλης Μελίδης.

Η προβολή ενός video με στιγμιότυπα από την πορεία της υποψήφιας Περιφερειάρχη, ανέδειξε το όραμα και το έργο της για μία Ευρώπη με ισχυρές Περιφέρειες και με δυνατή φωνή στον κόσμο για την ειρήνη και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το video έφερε στο προσκήνιο επίσης τις πρωτοβουλίες της για την προβολή των Ιονίων Νήσων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απετέλεσε την βάση ερωτο- απαντήσεων της Ρόδης Κράτσα με την δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα και τον καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου Σταύρο Κάτσιο, οι οποίοι είχαν την ευθύνη του συντονισμού της παρουσίασης.

Η ίδια η υποψήφια έκλεισε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τους γενικούς άξονες του οράματος και του στρατηγικού σχεδίου της για τα Ιόνια νησιά για να γίνουν μια πραγματικά ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Εστιάστηκε στα κοινά προβλήματα των Ιονίων Νήσων, αλλά και σε ιδιαίτερα προβλήματα του κάθε νησιού. Έκανε έκκληση για ενότητα, συνεργασία και συμπόρευση για μία καθαρή νίκη και σαφή εντολή αποτελεσματικής διοίκησης της Περιφέρειας.

“Έφερα τα Ιόνια νησιά στην καρδιά της Ευρώπης, ήλθε η ώρα να φέρουμε την Ευρώπη στα  Ιόνια νησιά.” δεσμεύθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι  του πολιτικού κόσμου και της οργάνωσης της ΝΔ. της τοπικής αυτοδιοίκησης,  των παραγωγικών φορέων, της κοινωνίας των πολιτών, των πολιτιστικών και επιστημονικών φορέων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις