Με τον πρόεδρο και τη μαέστρο της «Κερκυραϊκής Καντάδας και Μαντολινάτας» συναντήθηκε ο Θ. Γαλιατσάτος

Με τον Πρόεδρο, Δημήτριο Γκέκα και τη Μαέστρο της «Κερκυραϊκής Καντάδας & Μαντολινάτας», Ροζίτα Ανεμογιάννη, συναντήθηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του, στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της «Κερκυραϊκής Καντάδας &Μαντολινάτας», για την πραγματοποίηση Συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  τον ερχόμενο Μάιο.

«Οφείλουμε να διατηρήσουμε την 64χρονη παρουσία της «Κερκυραϊκής Καντάδας & Μαντολινάτας» και να διαδώσουμε την κερκυραϊκή λαϊκή μουσική και παράδοση, πέρα από τα γεωγραφικά όρια των Ιονίων Νήσων, σε ολόκληρο τον κόσμο » ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις