Ο “Υπερίων” ευχαριστεί το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων

Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Ευχαριστήρια επιστολή

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας για την πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα «Πρώτες Βοήθειες», που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, για τους ωφελούμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και για το εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Στο σεμινάριο εισηγητές ήταν ο κ. Α. Ζαπάντης, γιατρός χειρουργός, και ο κ. Σ. Σακαλής, Διευθυντής ΔΙΕΚ νοσηλευτικής.

Η επιτυχία του σεμιναρίου ήταν δεδομένη από την έναρξή του, μιας και οι ωφελούμενοι προσαρμόστηκαν αμέσως στον πολύ καλά οργανωμένο χώρο και κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων παρακολουθούσαν με ιδιαίτερη προσοχή και συμμετείχαν με ερωτήσεις αλλά και απαντήσεις.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν:

  • Ο Αντιδήμαρχος, Ευάγγελος Κεκάτος.
  • Ο Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, κ. Δημήτρης Δημουλιός.
  • Η Πρόεδρος της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ», κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.
  • Το σεμινάριο παρακολούθησαν και οι εργαζόμενοι της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας «ΜΕΤΑΒΑΣΗ».

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις