Μια μεγάλη κυρία του Παγκόσμιου στίβου η Olga Nazarova βρίσκεται για διακοπές στην Κεφαλονιά

Μια μεγάλη κυρία του Παγκόσμιου στίβου η Olga Nazarova βρίσκεται για διακοπές στην Κεφαλονιά.

Η Ρωσίδα πρώην πρωταθλήτρια των 400μ  είναι μάνατζερ της σούπερ σταρ Mariya Lasitskene , της κορυφαίας στον κόσμο τα τελευταία χρόνια στο άλμα σε ύψος, του Ramil Guliev (παγκόσμιου πρωταθλητή στα 200μ στο Λονδίνο το 2017), του Timur Morgunov  (νικητή στον φετινό τελικό του Diamond League στο άλμα επί κοντώ) και πολλών άλλων σπουδαίων αθλητών.

Η Nαζάροβα, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη με την Κεφαλονιά, επισκέφτηκε το στάδιο Αργοστολίου, είδε την εγκατάσταση και φωτογραφήθηκε με αθλητές και προπονητές της Γ.Ε Κεφαλληνίας.

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που συζητήσαμε μαζί της ήταν και η προοπτική εξέλιξης των αγώνων στίβου ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ σε Διεθνές Μίτινγκ.

Τέλος, της ζητήσαμε να μεταφέρει στη Μαρία Λασίτσκενε τους χαιρετισμούς μας και την ευχή το 2019 να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις