Κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί της Ελένης Χιόνη του Kefalonia Press λόγω της καταδίκης της για συκοφαντική δυσφήμιση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για την Ελένη Χιόνη του KefaloniaPress η νομική εκτέλεση της δικαστικής απόφασης που έχει δικαιώσει το Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του από το KefaloniaPrees.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κα Χιόνη δεν έχει συμμορφωθεί στο διατακτικό της απόφασης του δικαστηρίου και δεν έχει καταβάλει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί εις βάρους της και υπέρ του κ. Ανουσάκη.

Σύμφωνα με τις πηγές μας λοιπόν έχουν πλέον ενεργοποιηθεί τα απαιτούμενα νομικά μέτρα για την υποχρεωτική εκτέλεση της δικαστικής αποφάσεως και ως εκ τούτου έχουν ήδη φτάσει στις τράπεζες τα κατασχετήρια από τους δικαστικούς επιμελητές βάση των οποίων θα δεσμευτούν οι λογαριασμοί της κας Ελένης Χιόνη.

ΠΗΓΗ ekefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις