Συνέντευξη Βασίλη Κεκάτου: Η βοήθεια των Κεφαλονιτών στην ταινία μου ήταν συγκινητική

Για τη νέα του ταινία, για τη συμμετοχή του σε τρία σημαντικά φεστιβάλ (ΛοκάρνοΔράμαςΝύχτες Πρεμιέρας), αλλά και για την συγκινητική βοήθεια που έλαβε από τους Κεφαλονίτες, μίλησε ο Βασίλης Κεκάτος στο Radio-Podcast των Κεφαλονίτικων Νέων.

Η βασική ιδέα ήρθε όταν είδα το ονοματεπώνυμό μου σε… κηδειόσημο

Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο που μιλάει για το πώς δημιουργήθηκε η αρχική ιδέα για την νέα ταινία του που έχει τον τίτλο «Η Σιγή των Ψαριών Οταν Πεθαίνουν».
Αναφέρεται επίσης στην απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή απλών κατοίκων της Κεφαλονιάς, όταν ζήτησε βοήθεια για το casting της ταινίας αλλά και για τη συνολική βοήθεια που πήρε από τους Κεφαλονίτες.
Τέλος, μιλάει για το πώς είδε εκείνος την ταινία του άλλου Κεφαλονίτη σκηνοθέτη, του Μαρίνου Σκλαβουνάκη, αλλά και για την υποδοχή που είχαν οι δύο ταινίες στο φεστιβάλ της Δράμας.
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα ΝέαΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις