Άλλο πάλι τούτο: Ο Μιχαλάτος ανακοίνωσε ότι αρνείται πρόταση συνεργασίας με τη Δημ. Αρχή, μόνο που αυτή δεν του έγινε ποτέ!!!

Τελικά η πολιτική ζωή του νησιού κοντεύει να καταντήσει η “αυλή των θαυμάτων”, αφού ο καθένας ό,τι θέλει λέει, ό,τι θέλει ανακοινώνει, ό,τι θέλει διαψεύδει και γενικά επικρατεί μία κατάσταση ότι του “φανεί του Λωλοστεφανή”!!!

Τελευταίο κρούσμα η πρόσφατη ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος στα καλά καθούμενα διέψευσε την …”φημολογούμενη συνεργασία του με τη δημοτική αρχή του Παρίση”.. Λεπτομέρεια: Ουδέποτε από τη δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς του έγινε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας και ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα…

Στο Δημαρχείο δε σήμερα διαβάζοντας τη σημερινή ανακοίνωση κάποιοι σταυροκοπιόντουσαν και κάποιοι άλλοι απαιτούσαν από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη να …”κάνει έλεγχο στην ποιότητα του νερού της ύδρευσης” αφού αν κρίνουμε από τις συμπεριφορές ορισμένων μάλλον “κάτι δεν πάει καλά με το νερό”!!!

Πάντως πρώτη φορά βλέπουμε να διαψεύδονται γενικά και αόριστα φήμες και αυτό μάλλον αποτελεί μία πρωτοτυπία του συνδυασμού Μιχαλάτου και αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο …”θα διαψεύδουν αυτά που είπε ο μπάρμπα Φώτης στο καφενείο ή αυτά που είπε η κυρά Κατίνα στις γειτονιές”!!!

Ρε δεν πάμε καλά, δεν πάμε καλά!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις